Wow! Viral Filem Seram IT Yang Baru Ditayangkan! Ini Dia Wajah Tampan Disebalik Wajah Badut Puaka!

Loading...

Haa ini dia filem yang sangat tidak digalakkan untuk ditonton oleh mana mana manusia yang fobia akan badut. Tapi kalau nak merasa adneralin anda aktif, boleh je nak tengok apa salahnya kan! Filem IT seram ini sudah mula ditayang di pawagam dan respon dari penonton pula rata ratanya positif.

Filem IT ini diaptasi oleh novel Stephen King pada lewat tahun 1986 dan apa yang diingin disampaikan oleh beliau adalah mungkin mengakibatkan anda bakal fobia dengan badut! Filem ini berkisahkan tentang kehilangan seorang demi seorang kanak kanak yang tinggal di satu kawasan perumahan tanpa dapat dikesan.

Mengimbas kembali perihal watak watak badut yang dibawa oleh pelakon sejak tahun pertama filem badut ditayangkan pada 1990 ialah Tim Curry dan kini digantikan oleh Bill Skarsgard. Penampilan badut yang dibawa Bill kini lebih menyeramkan dengan wajah tegas dan garis merah melintasi bahagian mata.

 

Di sebalik Bill Skarsgard ada seorang badut yang mengerikan bernama Pennywise. Siapa tahu watak ini memerlukan waktu selama 6 jam untuk satu penghasilan yang sangat memuaskan! Bill yang juga mempunyai wajah unik selain dari tampan pernah dijadikan watak watak seram di Hollywood dan juga model!

 

Ha ini diaa wajah tampan di sebalik badut yang puaka dan menyeramkan!

 

 

Haa pasni takyah takut sangat lah tengok IT. Takyah drama sangat takut takut. Kacak je pun di sebalik badut yang mengerikan ni. Hihi.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Loading...