Video Ni Terbaik? Support Kitorang Dengan Like Page Dan Subscribe Youtube

Punca Kamarulzaman Dibunuh Isteri & Kekasih

Loading...

Punca Kamarulzaman Dibunuh Isteri & Kekasih|Cemburu dipercayai punca seorang pengusaha lori sewa Kamarulzaman 38 tahun, mati ditembak mati pada 7 April lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, SAC Yahya Abdul Rahman, berkata mangsa sudah bercerai Disember lalu dipercayai masih mahu merujuk kembali bekas isterinya.

Ia menyebabkan perselisihan dan Mereka berdua merancang untuk membunuh mangsa.Suspek lelaki yang bekerja sebagai penjawat awam itu sudah berkahwin.manakala Isteri mangsa  seorang kontraktor di Gerik ditahan bersama suspek lelaki Selasa lalu.

Seorang lagi lelaki ditahan untuk membantu siasatan.Mereka ditahan reman tujuh hari mulai 11 April lalu.Pistol digunakan untuk menembak mangsa adalah jenis ‘Colts Convenent’.

35 butir peluru yang masih disimpan dirampas manakala dua telefon bimbit mangsa dijumpai bawah sebuah jambatan di Gerik.

Terdahulu Mahkamah Majistret di sini hari ini membacakan kedua pasangan itu bakal berhadapan dengan hukuman gantung sampai mati apabila  sabit kesalahan atas pembunuhan terancang berkenan.

Mengikut pertuduhan, kedua-dua tertuduh didakwa dengan niat bersama membunuh Kamarulzaman Safri.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Loading...
  • Add Your Comment