Video Ni Terbaik? Support Kitorang Dengan Like Page Dan Subscribe Youtube

Polis berjaya tahan suspek tembak imam palestin

Loading...

Polis berjaya tahan suspek tembak imam palestin|Seorang lelaki berbangsa india muslim,berjaya ditahan dipercayai suspek tembak imam palestin Dr Fadi M. Albatsh hingga maut pagi tadi di setapak Medan Idaman, Gombak.

Suspek yang dikenali sebagai Syed Mujahid Khalid berusia 27 dipercayai tinggal Alamat : No 23-1 Idaman Puteri Condo Medan Idaman 53100 Kuala Lumpur berjaya ditahan oleh Anggota D9 Ipk KL
sebentar tadi atas hasil maklumat yang di kumpul sejak pagi tadi.

Info penangkapan suspek turut tular dilaman media sosial,namun sehingga kini masih belum ada mana-mana pihak polis mengesahkan tangkapan berkenan.

Terdahulu dimaklumlam Dalam kejadian kira-kira 6 pagi itu mangsa ditembak mati ketika berjalan ke surau di luar Kondominium Idaman Puteri di Jalan Meranti.

Menurut saksi kejadian Yang dikenali sebagai Wong yang bertugas sebagai pengawal keselamatan sekolah rendah di hadapan kondominium mangsa mendakwa mendengar bunyi letupan kuat itu kira-kira 6 pagi.

“Ketika kejadian, saya berada di dalam pos pengawal dan suasana masa itu masih gelap.

“Sebelum itu saya cuma dengar bunyi kuat enjin motosikal di luar kawasan sekolah kira-kira 10 minit sebelum dengar bunyi letupan berkenaan,” katanya ketika ditemui di sini.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Loading...
  • Add Your Comment