Datuk Boy Iman Manja Dengan Pelakon Cantik Ini.

Loading...

Selepas memuatnaik gambar dan kapsyen panas Datuk Boy Iman bersama Tasha Tasha Shila sebelum ini, kini Boy Iman memuatnaik gambar mesranya bersama seorang pelakon muda popular, Miera Liyana.

Miera Liyana juga jarang muncul dengan drama terbarunya.Mereka terlihat memegang dokumen dan kelihatan bersandar di bahy Miera dengan tangan di belakang.Aksi mereka berdua seakan seperti tengah bercinta.

Apa-apa pun,ini hanya sekadar gosip sahaja,hakikatnya gambar tersebut,Boy Iman hanya mengalu-alukan kehadiran Miera dalam keluarag ‘Kontena 404’ dan Boy Iman sendiri menegaskan bahawa mereka seperti adik-beradik sahaja.Sebelum ini juga Miera pernah putus cinta selepas menjalinkan hubungan bersama beberapa selebriti antaranya ialah Shahz Jaszle dan Afiq Muiz.

 

 

Dalam kepsyen Boy Iman tertulis :
Bersama my sista, @mieraleyana. Jika di naskah itu tertulis nama mu sebagai “Aisyah”, Tetap milikmu. Selamat datang ke dalam Family “Kontena 404”,
Lagi rapatlah kita sebagai adik beradik dalam big family ACT.

Miera mengakui dia lebih selesa memberikan tumpuan pada kerjaya sebagai pelakon dahulu daripada menjalinkan hubungan cinta mana-mana lelaki,dalam laporan Mstar sebelum ini dia memberi kenyataan tersebut.

Sumber : dbi_datodrboyiman

(Visited 104 times, 1 visits today)
Loading...